Права и задължения

 

Общи условия

 

Този сайт има за цел да осигури изчерпателна информация за продуктите , предлагани в него, новини относно здравната система, любопитни факти от областта на медицината.Въпреки това, поради факта , че се ползват външни източници на информация не можем да гарантираме изцяло верността на данните.ЕТ “Лавър не носи отговорност за физически и морални проблеми, възникнали в следствие на посещението на уебсайта и информацията, публикувана в него.

 

ЕТ “Лавър не продава на сайта лекарства по лекарско предписание, въпреки това ЕТ “Лавър не може да гарантира това поради фактора на техническа/човешка грешка, или пробив в системата от трети лица злоупотребяващи с информацията на сайта без знанието ни.

Ако забележите лекарства по лекарско предписание с възможност за закупуване от сайта, моля сигнализирайте на нашия e-mail.


Отговорност

Задължително се консултирайте с медицинско лице или фармацевт преди да използвате някой от предлаганите продукти в сайта.Не винаги можем да предоставим пълна и точна информация относно медикаментите, дори когато тя е директно от производителя.

Съществува риск въпросния медикамент/продукт да не е подходящ за лечението Ви и пряко или косвено да застраши вашия здравословен статус. Пълнотата и достоверноста на информацията не е гарантирана от страна на ЕТ “Лавър

 

Съдържанието в сайта не е база са самолечение или поставяне на диагноза.

Статиите за заболявания имат общообразователен характер и са насочени към потребители с интереси в областта на медицината, но не са източник са самолечение и прилагане на посочена в тях терапия.

ЕТ “Лавър не дава гаранция за точността, надежността, пълнотата или полезността на предоставената в сайта информация . ЕТ “Лавър” не гарантира възможността за грешки, закъснения, пропуски или неактивност на сайта както пълната или частична загуба на данни поради технически или човешки фактори. Актуалността на медицинската информация не е безусловна.

 

Защита на личните данни

В базата данни на ЕТ “Лавър, Вие получавате пълна защита на личната ви информация. Вашите лични данни се ползват единствено за идентификация на Вашия достъп до сайта или за изследване на потребителските мнения и подобряване качеството на обслужване. ЕТ “Лавър” се задължава да не предоставя Вашите данни на трети лица, освен в случаите когато закона го изисква.

 

 

Принципи на професионално поведение
1.Ние се стремим към почтеност в своите професионални действия.
2.Ние се стремим към честна конкуренция.
3.Ние се придържаме към принципите на постоянство в действия без неуместни рискове за човешкото здраве и околната среда.

 

 

категории

препоръчваме ви

анкета

Пазарувате ли online?

  • гласувай!

реклама